Team Krimpenerwaard

Alpe d’HuZes ’opgeven is geen optie’

Team Krimpenerwaard organiseert ‘zaterdagavondbingo’

KRIMPENERWAARD • Team Krimpenerwaard houdt zaterdag 6 februari (19.00 tot 20.30 uur) een online-bingoavond voor het hele gezin. De bingo wordt live uitgezonden via een Youtube-livestream. De opbrengst wordt volledig gedoneerd aan Stichting Alpe d’HuZes/KWF.

Corona gooide afgelopen jaar roet in het eten van Alpe d’HuZes en ook de 2021-editie is gezien de huidige situatie niet zeker. Ondertussen wil Team Krimpenerwaard proberen om de tussenstand -100.000 euro (!) voor KWF Kankerbestrijding- nog verder op te vijzelen.

Prijzen
De online-bingoavond kan hierbij helpen. “Het mes snijdt aan twee kanten: je hebt in deze coronatijd een leuke avond en je helpt KWF Kankerbestrijding”, stelt Maurits Mooij namens het team. “Daarnaast zijn er natuurlijk leuke prijzen te winnen, die beschikbaar zijn gesteld door diverse ondernemers uit de Krimpenerwaard.”

Er zijn drie speelronden, waarbij deelnemers per ronde drie keer kans maken op een prijs. Daarbij geldt: hoe meer kaarten je hebt, des te meer kans je maakt op een mooie prijs. Zo zijn er cadeaubonnen voor een schoonheidsbehandeling en een professionele fotoshoot te winnen. Daarnaast Rituals verwenpakketten, gezelschapspelletjes en nog veel meer.

Verassingsact
Tussen de speelronden door is er een muzikale verrassingsact. “Kortom: alle reden om mee te spelen en er zo een ouderwets gezellige gezinszaterdagavond van te maken!”

De bingokaarten zijn te bestellen via de website van Team Krimpenerwaard. Na aanmelding ontvangt je per e-mail de bingokaarten, waarmee online kan worden meegespeeld.

Zin in gezelligheid? Meld je dan vóór vrijdag 5 februari 12:00 uur aan voor de Team Krimpenerwaard Bingo!

Heb je vragen over de bingo? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Back to Top