Team Krimpenerwaard

Alpe d’HuZes ’opgeven is geen optie’

Doneer aan Team Krimpenerwaard

Komedie 'Zadelpijn en ander damesleed'

Op 24, 25, 31 maart en 1 april

De Stolwijkse Rederijkerskamer Excelsior steunt Alpe d’HuZes. Een deel van de opbrengt van de kaartverkoop van de nieuwe komedie ‘Zadelpijn en ander damesleed’ gaat naar Team Krimpenerwaard, dat begin juni weer deelneemt aan benefietevenement voor KWF kankerbestrijding.

‘Zadelpijn en ander damesleed’ is gebaseerd op de debuutroman van Liza van Sambeek. Het door Wiske Sterringa bewerkte verhaal geeft een realistisch beeld van een groep van zes vriendinnen die jaarlijks op fietsvakantie gaan in Frankrijk. Alle deelneemsters brengen hun eigen ‘rugzakje’ met problemen, kwaaltjes en frustraties mee hetgeen leidt tot soms hilarische momenten maar ook een inkijkje geeft in de realiteit van hun bestaan.

De regie is in handen van Ben Zwinkels, de rollen worden gespeeld door Natascha Molenaar-van Wijk, Esther van Doorn, Louise van den Bergh, Sindy Spruijt, Conny van Leeuwen en Mandy van den Berg. De voorstellingen zijn op 24, 25, 31 maart en 1 april in zaal Het Kwartier, de aanvang is steeds om 20.30 uur. Tickets zijn te reserveren via de website van de vereniging.

Data: 24, 25, 31 maart en 1 april 2023
Tijd: 20:30 uur
Locatie: Het Kwartier Stolwijk
Kosten: € 12,50 euro, hiervan doneren zij € 1,50 aan Alpe d'HuZes/KWF, team Krimpenerwaard

Bron: Het Kontakt Krimpenerwaard

Spinningmarathon

Save the date, meer info volgt z.s.m.

Bingo in de waard

Meer info volgt z.s.m.

Back to Top