Team Krimpenerwaard

Alpe d’HuZes ’opgeven is geen optie’

Doneer aan Team Krimpenerwaard

Tekengebied 1.png Tekengebied 1 kopiëren.png

Tussenstand

€ 60000
donation thermometer
donation thermometer
€ 50000
donation thermometer
83%
Update
10/5/2019

Het initiatief tot het Krimpenerwaard-team komt van Nico Dullaart en Egbert van der Veen. Zij vormen het hart van Radio d'HuZes, dat hartverwarmende radio verzorgt vanuit Bourg d'Oisans, het epicentrum van Alpe d'HuZes.
Met een 9 tal radio stations in onze regio verslaan zij al 5 jaar achtereen het evenement. De laatste jaren ook met tv beelden.
Team Krimpenerwaard kreeg gestalte bij de laatste editie in Frankrijk. Toen zij dit opperde was Erik Rietveld heel enthousiast en begon eigenlijk bij thuiskomst al gelijk mensen te ronselen. Hij heeft een groot gedeelte van het team enthousiast gemaakt om zich aan te sluiten.
De laatste jaren was de animo vanuit de regio tanende. Vandaar het plan om een eigen team te beginnen. Mensen schrijven zich als team in, en ze krijgen de ruggensteun van RTV Krimpenerwaard en Het Kontakt bij het verkrijgen van voldoende publiciteit. Ze kunnen ook gezamenlijk acties opzetten."
Nico en Egbert zullen zich vooral bezighouden met allerlei randzaken die spelen naast het team en zullen ook via RTV Krimpenerwaard en de aangesloten stations zoveel mogelijk de publiciteit zoeken.

Back to Top