Team Krimpenerwaard

Alpe d’HuZes ’opgeven is geen optie’

Doneer aan Team Krimpenerwaard

Tekengebied 1.png Tekengebied 1 kopiëren.png

Tussenstand

€ 60000
donation thermometer
donation thermometer
€ 50000
donation thermometer
83%
Update
10/5/2019

Inmiddels is de sportieve strijd gestreden en zijn de resultaten bekend van “onze club van 13”. Met recht kunnen wij melden dat we het er bijzonder goed van afgebracht hebben.

Het groepsresultaat is:

De lopers:
1 loper 2 beklimmingen en 4 lopers 1 beklimming.

De fietsers:
2 renners hebben 6 beklimmingen voltooid, 1 renner 5 beklimmingen ,4 renners 3 beklimmingen en 1 renner 2 beklimmingen voltooid. Nadat om 02:15u de wekker ging stonden we om 04:15u aan de start van het AD6 avontuur waar we al driekwart jaar naar toe leefden. Om half 5 gestart in het donker en in de regen met de verplichte voor en achter verlichting. Het was zeer indrukwekkend om het lint van duizenden fietsers de Alp op zien gaan. Er stonden ook in iedere bocht heel veel kaarsjes voor de slachtoffers van deze vreselijke ziekte.De beklimmingen waren deze editie vanwege het slechte weer extra zwaar.We hadden te maken met gladheid en kou waardoor een aantal renners minder beklimmingen behaalden dan van te voren verwacht.

De persoonlijke resultaten:

Lopers:
Marja van der veen 2x
Anja Oosterom 1x
Chantal Koster 1x
Ilja Bakker 1x
Erik Rietvelt 1x

Fietsers:
Johan de Langen 6x
Wim Rodenburg 6x
Ad van Herk 5x
Werner de Bruyn 3x
Kees Bakker 3x
Jouke Geurts 3x
Peter van Scheijndel 3x
Esther zanen 2x

Ook in financieel opzicht is er weer een prima resultaat bereikt. De eerste berichten melden een bedrag van ruim 11 miljoen euro (inclusief de € 66.980,50 die wij als team bij elkaar hebben gebracht) en dit zal zeker nog oplopen. We kunnen dus gerust stellen, dat alle deelnemers aan deze monstertocht zowel in sportief als in financieel opzicht dit jaar weer een geweldige prestatie hebben geleverd in de strijd tegen kanker, want “opgeven is geen een optie”!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Back to Top