Team Krimpenerwaard

Alpe d’HuZes ’opgeven is geen optie’

Om geld in te zamelen voor Alpe d’HuZes organiseerden wij op 16 januari 2020 een restaurantactie in samenwerking met een aantal toonaangevende restaurants in de gemeente Krimpenerwaard. Voor een bedrag van € 30,- kon je een 3-gangendiner (exclusief drankjes) nuttigen bij de deelnemende restaurants. Per couvert gaat er een bedrag van € 20,- als donatie naar de actiepagina van Team Krimpenerwaard voor het Alpe d'HuZes/KWF-fonds.

En onze restaurantactie blijkt een zeer succesvolle traditie! Er schoven op 16 januari maar liefst 1.081 gasten aan in 14 restaurants. Alle teamleden hebben samen met de deelnemende restaurants gezorgd voor een fantastisch bedrag voor de strijd tegen kanker. De restaurantactie heeft in totaal € 21.620,- opgeleverd en met een extra gift van € 1.000,- komt de eindstand van deze actie uit op € 22.620,- Wat een fantastische opbrengst. We kunnen het samenvatten met slechts 1 woord: topavond!

Restaurants uit heel Krimpenerwaard hebben deelgenomen, van Schoonhoven tot Krimpen aan den IJssel en van Haastrecht tot Bergambacht.
Restaurant De LoetArgentijns Restaurant Pampas SteakhouseBrasserie SpringerXanthi Grieks specialiteiten restaurantRestaurant 'Aan de Dijck'Brasserie HOF21Restaurant RiveroTrattoria Casa CaminitaRestaurant BelvédèreEetcafé Plus BreekaEetcafe 't CentrumHet Witte HofRestaurant De ArendshoevePieters Restaurant, bedankt voor julie tomeloze inzet tijdens deze avond. Jullie waren fantastisch!

Wil je een terugblik zien van deze geweldige avond? Bekijk dan het volgende YouTube-filmpje: https://youtu.be/G9uL9O-xftM 

Back to Top